Hal 5 - Coördinatie Bar

HAL 5 vormt de leegstaande historische spoorweghallen om tot een bruisende, stedelijke en duurzame broed- en ontmoetingsplek. Het project biedt ruimte voor experiment en creëert een duidelijke meerwaarde voor zowel plek, buurt als stad.

Het project brengt verschillende partners samen onder een dak en zorgt voor een nieuwe dynamiek op de Centrale Werkplaatsen, het kloppend hart van Kessel-Lo. Naast een foodcourt met een bar en allerlei eetkraampjes, biedt de hal ook onderdak aan een interessante mix van initiatieven en organisaties die inzetten op voeding, bewegen, gemeenschapsopbouw en duurzaam ondernemen. Ook kan je er ruimte huren voor evenementiële activiteiten met respect voor de buurt.

Het gaat om een tijdelijke invulling voor vijf jaar, tot de definitieve restauratie van start gaat.

Horst - Coördinatie Eco

Middenin de prachtige omgeving, het water en bos van het kasteel van Horst, nodigen we een muziek-en beeldende kunstprogramma van topklasse uit voor een betoverend weekend met een extra festivaldag en nieuw, derde podium.

MOES - Coördinator

Een unieke locatie, eigenzinnige programmatie en culinaire verwennerij. Meer hoeft dat niet te zijn voor MOES. Een weekend lang relaxen in de schaduw van de Sint-Romboutstoren met een straffe liveprogrammatie, afgewisseld met een streep funky stuff van jong opkomend DJ-talent. Dit alles gecombineerd met het beste van de Mechelse foodtrucks en een Vedett in de hand!

Nèh - Founder

Nèh brengt een unieke groep mensen samen die doen waar ze van houden. Mensen met talent die dromen, durven, doen en inspireren.

Zij inspireerden ons in elk geval om onder de noemer Nèh onze eigen kledij, accessoires, vormgeving, foto’s en teksten te creëren. Dit alles vanop onze bank waarop we zowel toeschouwer als bedenker en ontwerper kunnen zijn. Lean back, relax and get excited.

Nèh (tussenwoord): 1) Voilà 2) Uiting van het met voldoening afronden van een handeling, project of uitspraak. 3) Ieder doet zijn ding. Wij kijken toe vanop ons bankje en geven dat graag vorm.

M-idzomer - cocktailbar

Hét eigenzinnige cultuur-en muziekfestival, van M-Museum Leuven en Het Depot, serveerde opnieuw een verrassende mix van muziek, performances, films en expo’s en veel meer.


Piknik Musik - Coördinator

Het concept van piknik musik is al tien jaar subliem in zijn eenvoud: een verdoken park, een resem eetstanden om van te smullen en een handvol dj’s met zomerse platen. Tenen in het gras, een drankje in de hand en (h)eerlijk genieten.

Werchter Festival Park - Coördinatie Nachtopkuis

Festival Park Werchter omvat meerdere festivals met als bekendste Rock Werchter.

Rock Werchter is een pop- en rockfestival dat elk jaar plaatsvindt in het dorpje Werchter, een deelgemeente van het Vlaams-Brabantse Rotselaar. Het Belgische muziekfestival vindt plaats in het laatste weekend van juni of het eerste van juli. Het is het grootste van België en een van de grootste en bekendste van de wereld.

Verder worden hier nog Werchter Boutique, TW-Classic en dagconcerten georganiseerd.

MOESsessie - Coördinator

De geboorte van een nummer, woorden en melodieën een nieuwe betekenis geven via muziek. Alsof je creatie van stuk voor stuk unieke nummers meemaakt. Een locatie waar muziek tot leven komt en artiesten meester zijn. Omringd door een publiek dat deel uitmaakt van het kader. De intimiteit van het kader geeft de muzikant het gevoel dat ze kunnen musiceren in vertrouwde omgeving. Waar de stilte van het publiek ontstaat uit het respect voor de muzikant en het applaus  tussen elk nummer getuigd van dankbaarheid voor het nummer. Waar woorden teksten worden en noten melodieën. Waar verleden en heden samenkomen in een nummer, een nummer vol emoties of niet. De schoonheid, de diepte, het duistere, het vrolijke,… Het gevoel dat het nummer een spiegel is van jouw eigen ervaring en gevoelens. Of het nu gaat over verloren liefdes, snoeiharde seks of over de lof van het leven, er wordt hier geluisterd uit respect voor het nummer en de artiest die creëert. Dat is exact wat we met de MOESsessie willen bieden. Een omgeving die toelaat te musiceren en te vertellen langs een nummer. Te schreeuwen over lust en liefde of te fluisteren de kleine en mooie dingen…

Space - Coördinator


Leuven gonst van de creatieve en artistieke bedrijvigheid, en dat laat zich zien! De SPACE Showcase is een fysiek platform voor Leuvens creatief talent in Leuven.

Kom op zaterdag 7 oktober langs en ontdek de nieuwe generatie meubelontwerpers, kunstenaars, modeontwerpers, vormgevers, architecten en mediahuizen.
Bekijk kortfilms van Leuvense makelij, ga in gesprek met creatieve ondernemers of vlei je neer voor een hapje en drankje in het gezellige pop-up café.

Het decor van het hele gebeuren is het Comenius-gebouw, een prachtig art-deco- pand dat op zich al meer dan het bezoeken waard is!

Analoog - Coördinator

Een ’playground’ waar we artiesten het hof maken door ze een ruimte te geven om te spelen. Alles wat de grote podia hen bieden, staat hier voor hen klaar. Een speeltuin van akoestische panelen, micro’s, opname materiaal, instrumenten, boots, mixers, een pa van aanzienlijke omvang en veel meer staat klaar om muzikanten te laten experimenteren, creëren, improviseren, conceptualiseren of gewoon een set te laten spelen voor een klein publiek. Dit zodat er een beschermde maar kritische omgeving gecreëerd wordt.

Analoog vormt de ideale gelegenheid om fotografen en cameramensen aan het werk te zetten. Een plaats om eerder werk te tonen is er tijdens, tussen en na de sessies. Voor mensen die creatief bezig met foto’s, licht, geluid, beelden, visuals bieden wij een plaats om te tonen. Licht en projecties als ondersteuning voor de muziek en uniek op zichzelf. Architect van de ruimte zijn met een spel van licht en 3D structuren creëren via projecties. Het meest onderschatte aspect van een optreden. Analoog ondersteund en moedigt het tonen van (a)typische passies in welke vorm dan ook aan! 

Kortweg, het programma bestaat uit mensen met goesting en een goed idee!